Mola Goblein Webshop

 

Hírlevélre jelentkezés:


Korábbi hirlevelek

Leírás:
Gobelin kézimunka keret.

Hengeres feszítőkre rögzítjük a kézimunkát, majd csavarokkal fixáljuk, feszesen tartja az anyagot és az öltések így egyenletesebbek. A keret két széle állítható 5 cm –ként a hossza 30 cm. Anyaga kezeletlen fenyő.

HASZNÁLATI-KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Goblen állványokhoz
Elhelyezés:
A fa természetes anyag, ezért a belőle készült állvány mindig is egyedi lesz. Az erezet és a bütykök a fa természetes velejárói, ezért nincs két tökéletesen egyforma, fából készült állvány. A fa állandóan változik, ezért a belőle készült állványok színe és szerkezete is módosul az egész élettartamuk alatt. Sok fafajtánál az első időszakokban figyelhető meg jelentős színbeli változás. Ezt a folyamatot úgy lassíthatja le, hogy óvja állványát a napfénytől és a páratartalom változásaitól.
A páratartalom változásával a tömör fa is változik. ez különösen a fenyőre igaz. Ezeknek a repedéseknek nincs hatása az élettartamra. A tömör, kezeletlen fát lélegezni kell hagyni, ezáltal a szoba páratartalmához tud igazodni A szabályosan kezelt és kiszárított fát általában 30%-tól 60%-ig terjedő relatív páratartalomra készítik. A relatív páratartalmat hygrométerrel mérik. A fa állványokat, nem szabad ingadozó páratartalmú szobákban tartani, mivel a fa alkalmazkodik a körülményekhez és ez tönkre is teheti. Kerülje a fűtetlen épületekben való tárolást! Védje az állványt a radiátorokból vagy más helyről származó hőtől! A fűtőtesttől, hősugárzótól kb. 1 méter távolság betartása javasolt! Beltéri állványát soha ne használja a kertben vagy a teraszon!
Használat:
Kérjük, az állványokat csak a rendeltetésüknek megfelelően használják! Ne terhelje túl.
A Goblen állvány gyakorlati használata.
A varrni való képet a két gömbölyű farúdhoz kell erősíteni rajzszeggel vagy danúbia szalagot szegelünk a rudazathoz és varrással ráerősítjük, Ezek után ellentétesen tekerjük és a két szélén található szárnyas anyával rögzítjük.
Tisztítás:
Kezeletlen felületek
Tiszta és száraz pamut anyaggal törölje le. A szennyeződött felületet ¼ deciliter szappanpehely és 1 liter forró víz keverékével lehet letörölni. Várja meg míg langyos nem lesz. Soha ne használjon lágy szappant! A szappan darabkákat azonnal törölje le egy tiszta, száraz ruhával. A szappan segíteni fog a fa megóvásában.
A natúr fa nem lehet sokáig nedves, ezért azonnal szárazra kell törölni.
Az alapos tisztítást egy lágy kefével is el lehet végezni és ne feledje az azonnali törlést. Azok a zsírfoltok, melyek ezzel a kezeléssel nem tűnnek el, nafta használatával könnyedén eltávolíthatók. A

Vissza

Kód: 30-0011

Név: Gobelin kézimunka keret

Ár:

30 cm széles:

2 400 Ft

db

40 cm széles:

2 800 Ft

db

50 cm széles:

3 000 Ft

db

60 cm széles:

3 600 Ft

db

70 cm széles:

4 400 Ft

db

80 cm széles:

5 200 Ft

db

Vissza

WebDeb - Ahol a weblapok születnek